KULJETTAJAT&TIIMIT

Powered by

Kilpailuviikonloppujen sujuvuuden ja turvallisuuden takaamiseksi on pyritty määrittelemään uusia toimintamalleja. Nämä koskevat etupäässä turvallisuutta, veneiden vesillelaskua, palavien aineiden käsittelyä, henkilökunnan ja vieraiden toimintaa ja tunnistettavuutta, ympäristömääräyksiä sekä yleistä käyttäytymistä kilpailuissa.

Toiminta varikolla

Tiimit

Jokaisen kuljettajan pitää kuulua tiimiin. Minimissään tiimi muodostuu kuljettajasta sekä tiimipäälliköstä. Tiimin henkilöstön ylärajaa ei ole rajattu. Kilpailijan tulee olla jonkin venekerhon jäsen (suomessa SPV:n alainen venekerho). Venekerhoon kuulumista suositellaan myös tiimipäällikölle sekä muillekin tiimin jäsenille. Venekerhoon kuulumisesta on monenlaista iloa ja hyötyä muussakin kuin ratamoottoriveneilyssä, minkä vuoksi jäsenyys on kaikkien etu.

Turvallisuuden, yhdenmukaisuuden, toimivuuden ja kommunikaation varmistamiseksi jokaisella tiimillä tulee kaudesta 2018 alkaen olla UIM:n sääntöjen sekä kansallisten lisämääräysten lisäksi olla seuraavat elementit:

Nimi

Yhtenäinen tai tunnistettava graafinen elementti, kuten logo, väri tms. Helpoimmillaan tämä on tehtävissä esim. yhdenmukaisella T-paidalla, jonka väri on tunnistettavissa ko. tiimiksi.

Promoottori neuvottelee eri vaatevalmistajien kanssa saadakseen kaikille tiimeille reilut alennukset esim. tiimivaatetuksen ostoon. Lisäinfot kurt@racewknd.fi

Teltta

Tiimillä tulee olla oma teltta, jonka koko on vähintään 3x3m. Toivottavaa on myös teltan ns. Racing -henkisyys, mikä samalla mahdollistaa hyvän laadun ja pitkän iän. Laadukkaita sekä etenkin järkevän hintaisia telttoja löytyy mm. osoitteesta www.dancovershop.com

Teltan ja ns. varikkoalueen turvallisuutta halutaan myös nostaa ja jokaisen teltan katossa tulee olla palovaroitin. Lisäksi tulee teltan ns. etukulmassa olla sammutin (min. 2kg), jotta mahdollisen palon sattuessa myös tiimin ulkopuolinen henkilö tietää mistä sammutin löytyy ja alkusammutustyöt on mahdollista aloittaa mahdollisimman nopeasti. Sammuttimet tulee jokaisen tiimin hankkia itse, kun taas palovaroittimen tiimi saa ensimmäiseen kisaan saapuessaan promoottorilta.

Yhteyshenkilö

Tiimillä tulee olla yhteyshenkilö sekä yhteystiedot, jotka muodostuvat vähintään seuraavista;

Tiimin nimi

Yhteyshenkilö

Puhelinnumero

Sähköposti

WhatsApp

Yhteyshenkilö vastaa tiimille jaetun tiedon jakamisesta ja mahdollisen ohjeistuksen noudattamisesta tiimin sisällä. Jos tiimillä on oma viestintäkanava, kuten esim. nettisivut, FB tai vastaava, niin siitä on hyvä ilmoittaa myös promoottorille, joka lisää ne linkeiksi www.racewknd.fi sivustolle.

On toivottavaa, että kaikki tiimit saisivat ilmoittauduttua.

Mikäli tiimeistä on muutakin infoa, otetaan kaikki mielellään vastaan.

Mikäli liitytte tiiminä mukaan kesken kauden, laittakaa yllä vaaditut tiedot RaceWKND!:lle mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään viikkoa ennen ensimmäistä kilpailua, johon aiotte osallistua.

Vieraat

Vieraat ovat erittäin tervetulleita! Sujuvan ja turvallisen kilpailutoiminnan varmistamiseksi tulee vieraita ohjeistaa toimimaan varikolla siten, ettei tiimin toiminta häiriinny ja ettei heille tai muille aiheudu vaaraa. Tarkemmat ohjeet annetaan aina kilpailukohtaisesti etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Kutsukaa siis kisoihin mukaan kavereita, tuttuja, naapureita, sukulaisia tai muuten vaan Racingistä kiinnostuneita. Etenkin potentiaalisia kuskeja kannattaa pyytää paikan päälle aistimaan terve kilpailuhenki ja mukava yhdessä tekemisen meininki. Mitä enemmän väkeä, sitä hienompi tapahtuma.

Sponsorit

Jokaisella tiimillä on oikeus hankkia itselleen sponsoreita vapaasti. Sponsorit saavat näkyä rajoituksetta kalustossa, vaatteissa sekä tiimin viestinnässä.

Tiimien on kuitenkin varattava promoottorin sekä NKT:n vaatimusten mukainen näkyvyys esim. veneessä (kilpailunumero) sekä kaikessa viestinnässä, jossa mainitaan UIM, SPV, NKT tai RaceWKND!

Palautteet

Jokaisen osakilpailun jälkeen tehdään sähköinen kysely, jotta kehityskohdat löydetään ja toimintaa voidaan entisestään kehittää. Suuri vastausprosentti on erittäin toivottava.

Palautetta voi toki antaa myös suoraan Sandralle tai Kurtille. Yhteystiedot alla.

Muuta

Tiimeiltä toivotaan julkaisuvapaita aineistoja (kuvaaja- ja käyttöoikeustiedot), kuten kuvia ja tekstejä kilpailijoista sekä kalustosta, jotta RaceWKND! -sivusto saadaan mahdollisimman monipuoliseksi aineistojen osalta.

Kaikilta ratamoottoriveneilyyn osallistuvilta tai muuten lajiin liittyviltä toivotaan reipasta ja ennen kaikkea positiivista mieltä olla mukana kehittämässä yhdessä tätä meille kaikille rakasta lajia. Matkan varrella tulee varmasti myös epäonnistumisia ja paljon kehityskohteita, mutta toisiamme tukevalla ja positiivisella asenteella kaikista varmasti selvitään ja saadaan Powerboat Racingistä entistäkin kiehtovampi juttu.

RACEWKND! – PASSION FOR POWERBOAT RACING!

@2018 Liquid Level Promotions – All rights reserved